:)

Det var ett tag sen nu, och mycket har hänt men jag har inte orkat skriva nånting. Sen skolan började så har vi jobbat i nursery på förmiddagarna, vilket kan vara lite…smått hopplöst ibland. Vi försökte få dem att förstå leken fruktsallad, men det är alltid några som inte hänger med. Så är det med det mesta vi gör, men samtidigt är det ganska roligt ibland. Jag höll upp bilder på grisar och frågade Vad är det här? En skriker ”monkeys!” och en annan ”tigers!”..  Deras engelska är inte alltid så bra, de nya kan oftast ingenting när de kommer hit, så de första dagarna är de helt tysta och ser mest rädda ut. Man blir chockad över hur snabbt de sen börjar förstå och tycka att det är kul! Vi har bland annat gjort smycken och målat med dem. Man har nästan glömt bort hur svårt det var att göra saker när man var liten, en del kan knappt lyckas få en pärla på tråden utan hjälp. Eller att det kan vara så svårt att sätta fast en pusselbit rätt, eller fylla i en linje. Men de är verkligen jättesöta, nu börjar man lära känna alla också.

Efter lunchen så finns det inte så mycket för oss att göra. Nursery sover på eftermiddagarna och i KG är det redan 2 lärare på mindre än 10 elever, så vi känner oss rätt överflödiga..  Vi brukar oftast göra disken för hela skolan i brist på annat. Vi har funderat på att byta projekt, för vi känner att det inte finns så mycket vi kan göra här. Vi skulle vilja göra kreativa saker med de äldre också, och vi kommer antagligen få börja göra det nu, men när man ser hur många av Ashleys lektioner som blir inställda så undrar man hur många vi kommer få ha. Skolan är inte så organiserad, ingen verkar ha någon riktig koll på tiderna till nånting alls. Vi har i alla fall pratat med Madame om allt det här, att vi har funderat på att byta också, men nu har vi bestämt oss för att stanna här och försöka göra det bästa av allting. Så hoppas allt löser sig bra!

Förra helgen så åkte vi till stranden och tog det lugnt och brände oss för första gången. Nästa helg ska vi åka till ett vattenfall några timmar bort, så det ska bli kul! :)


Kommentarer
Postat av: Din alldeles egna HB!

Kanske lite överflödigt med två likadan inlägg gullet ;) Haha, men vad bra att det känns bättre nu iaf! Hoppas allt löser sig och att ni lyckas göra lite "nytta". Nästa tisdag ska jag smälla i mig semlor åt dig ;) MED NÖJE! Haha, ha det bäst! Saknar dig här hemma HL<3

2010-02-10 @ 22:44:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0